Štiri tačke - tv oddaja
KDAJ IN KJE

V sedmi sezoni oddaje ZA zdravje se bomo lotevali zdravstvenih problemov, ki tarejo veliko ljudi. Ljudje imamo v vsakdanjem življenju take in drugačne probleme, veseli bomo, če vam bodo naši sogovorniki ponudili kakšno dobro rešitev. Dotaknili pa se bomo tudi našega doma, v katerem skušamo vsi čimbolj zdravo živeti ...
Vse to in še marsikaj nas čaka v novi sezoni oddaj ZA zdravje 2017!

Oddajo ZA zdravje lahko spremljate na televizijah:

TV Veseljak - je slovenska televizija (včasih razvpita Paprika) z novim, močnim lastnikom - medijsko skupino Krater, ki ima v lasti številne radijske postaje (Aktual, Veseljak, Kum, Brežice, Sevnica, ...) in tiskane medije. Medijska skupina Krater je tudi lastnica Dela revij (Lady, Jana, Stop, Obrazi, Naša žena, Lepa in zdrava ....). To pomeni, da bo tudi za TV Veseljak in naše oddaje več možnosti za promocijo. Prav tako se TV Veseljak promovira na jumbo plakatih po vsej Sloveniji. Ker tudi TV Veseljak gledajo gledalci po celi Sloveniji, želi nova ekipa nuditi kvalitetne slovenske oddaje.

TELEVIZIJA VAŠ KANAL - ima sedež v Novem mestu. Program teče že več kot 20 let. Poudarek je na kvalitetni domači produkciji. Spored televizije Vaš kanal je prek digitalnega signala viden v osrednji Sloveniji in širše. Zato ga spremljejo gledalci na Dolenjskem, v centru Slovenije, Posavju, Beli krajini, Notranjski, Gorenjski in Zasavju.
Gledalci po vsej Sloveniji program Vašega kanala spremljajo tudi prek:
SiolTV – kanal 88, T-2 – kanal 21, AmisTV – kanal 96 in Telemach – kanal 149, prav tako pa prek lokalnih kabelskih operaterjev na območju osrednje Slovenije.

TV PETELIN - je »mlajši bratec« Golica tv, in je televizijski kanal, ki s predvajanjem slovenske narodno-zabavne glasbe ozavešča ljudi o slovenski pristnosti in domačnosti. Program Tv Petelin je viden v vsakem slovenskem domu, saj je dosegljiv na multipleksu C, ki je v lasti nacionalne TV in poleg Golica TV gosti še: Pop TV, Kanal A, Planet TV, TV3 in še nekatere druge.

GOLICA TV - oddaja že od leta 2005. Gledalca razvajamo z odlično narodno-zabavno glasbo, lastno produkcijo vedno svežih videospotov, s kontaktnimi oddajami, oddajami razvedrilnega tipa, glasbenimi oddajami v živo, večernimi šov oddajami in s simpatičnimi voditelji. Golica tv je tudi ponosna lastnica kar treh medijskih nagrad Viktor popularnosti: viktorja popularnosti 2009 in viktorja popularnosti 2010 v kategoriji najboljše lokalne ali kabelske televizije ter viktorja popularnosti 2012 v kategoriji »najboljša televizijska oddaja«, ki ga je prejela za resničnostin šov Gospodinje pojejo. Z vstopom v slovenski multipleks poleti 2012 je Golica tv postala vidna v vsakem slovenskem domu in se tako uspešno zasidrala v srca mnogih gledalcev.


TV VESELJAK

premiera:
ponedeljek ob 21.30

ponovitev:
sreda ob 18.30

sobota ob 9.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

VAŠ KANAL


premiera:
torek ob 17.50

ponovitev:
petek ob 17.55
nedelja ob 11.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

TV PETELIN


premiera:
sreda ob 20.00

ponovitev:
nedelja 8.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

GOLICA TV


premiera:
četrtek ob 23.00

ponovitev:
sobota ob 8.00


(oddaja se predvaja 14 dni)


Kontakt: agencija.dino@gmail.com

Povezave:   Štiri Tačke    Avantura    Libra